Werken bij bbn

Bij bbn hebben we altijd plek voor gedreven professionals die graag het beste uit zichzelf willen halen. Wij geven je alle ruimte om te ontdekken waar jouw talent ligt. En de vrijheid om jezelf te ontwikkelen in een richting waarin jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

Onze mooie uitdagingen op het gebied van innovatief en duurzaam bouwen gaan je hierbij zeker inspireren en motiveren. Maar ook de collega’s met wie je dagelijks samenwerkt, dragen hier graag aan bij. Bij bbn hechten we veel waarde aan het delen van kennis en ervaring, en staan we altijd open voor goede ideeën en nieuwe initiatieven. Samen willen we immers maar één ding: onze opdrachtgevers de ruimte geven om hun ambities wáár te maken.

Modern werkgeverschap

Bij bbn geloven we dat diversiteit en het waarderen van verschillen tussen mensen een positieve bijdrage levert aan de output van ons team en daarmee aan het bedrijfsresultaat. Wij willen een prettige, veilige en inclusieve werkomgeving bieden voor alle medewerkers, waar iedereen gelijkwaardig is en zichzelf kan zijn.

Hieraan draagt ook de manier waarop wij werken en met werk omgaan bij. Onze bedrijfscultuur sluit goed aan bij de moderne werknemer, of je nu vrouw of man bent. Zo kun je bij ons in deeltijd werken, zónder dat dat invloed heeft op je rol, functie of groeimogelijkheden binnen de organisatie. Ook hebben we flexibele werktijden en plaatsen. Per dag bepaal jij of je in onze vestiging in Houten, Amsterdam of Rotterdam aan het werk gaat. Daarnaast bieden we je een jaarlijks intern coaching- en opleidingsprogramma.

‘Binnen bbn werken we samen aan mooie projecten op een constructieve, respectvolle sfeer, met ruimte voor ieders specifieke kwaliteiten’

Waarom kiezen voor bbn?

  • Je werkt in een open en informele sfeer met korte communicatielijnen
  • Jouw actieve houding wordt gewaardeerd en beloond
  • Je bepaalt zelf in welke richting en in welk tempo je wilt groeien
  • Je krijgt een intern opleidingsprogramma en coaching
  • Je werkt aan de meest innovatieve en duurzame projecten van Nederland

Waardevolle projecten

Dit vinden wij ook belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.