Zie jij mogelijkheden die anderen niet zien?

Bij bbn geloven we in de onbegrensde mogelijkheden om te bouwen aan een betere wereld. Dat zit in onze slogan, maar vooral in de harten van al onze collega’s. Zo’n 125 experts die met hun grondige marktkennis, baanbrekende ideeën en onstuitbare drive belangrijke waarde willen toevoegen aan de bebouwde omgeving.

Wat zij als geen ander verstaan en wat we ook van jou verwachten, is de kunst om binnen de grenzen de grenzeloze mogelijkheden te zien. En deze te benutten voor je klanten. Dat vraagt om creativiteit en slagvaardigheid. Heb jij dat in je?

Vind jij dit ook?
Alles wat je bouwt, moet in gezonde balans zijn. Vinden wij bij bbn. In elke school, woning, overheidsgebouw moet een gezond evenwicht zitten tussen sociale, ecologische en economische waarden. Deze in balans brengen, vraagt om speciale skills. Zoals werken in een multidisciplinair team, doorzettingsvermogen én vooral de durf om over de grenzen van je eigen vak heen te kijken en de verbinding te zoeken met andere experts. Durf jij dat aan?

Doe jij met ons mee om van de wereld een plek te maken waar het morgen ook nog fijn leven is? We zijn benieuwd naar jou!

Modern werkgeverschap

Bij bbn geloven we dat diversiteit en het waarderen van verschillen tussen mensen een positieve bijdrage levert aan de output van ons team en daarmee aan het bedrijfsresultaat. Wij willen een prettige, veilige en inclusieve werkomgeving bieden voor alle medewerkers, waar iedereen gelijkwaardig is en zichzelf kan zijn.

Hieraan draagt ook de manier waarop wij werken en met werk omgaan bij. Onze bedrijfscultuur sluit goed aan bij de moderne werknemer, of je nu vrouw of man bent. Zo kun je bij ons in deeltijd werken, zónder dat dat invloed heeft op je rol, functie of groeimogelijkheden binnen de organisatie. Ook hebben we flexibele werktijden en plaatsen. Per dag bepaal jij of je in onze vestiging in Houten, Amsterdam of Rotterdam aan het werk gaat. Daarnaast bieden we je een jaarlijks intern coaching- en opleidingsprogramma.

‘Binnen bbn werken we samen aan mooie projecten op een constructieve, respectvolle sfeer, met ruimte voor ieders specifieke kwaliteiten’

Waarom kiezen voor bbn?

  • Je werkt in een open en informele sfeer met korte communicatielijnen
  • Jouw actieve houding wordt gewaardeerd en beloond
  • Je bepaalt zelf in welke richting en in welk tempo je wilt groeien
  • Je krijgt een intern opleidingsprogramma en coaching
  • Je werkt aan de meest innovatieve en duurzame projecten van Nederland

Waardevolle projecten

Dit vinden wij ook belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.