Huisvestingsadvies

Huisvestingsadvies waar jij je thuis bij voelt
Bij bbn gaat huisvestingsadvies over meer dan een fysiek gebouw. Onze ambities zijn leefbare gebouwen waarin mensen meer veiligheid, mentale en fysieke gezondheid, comfort, toegankelijkheid en biodiversiteit ervaren.

Wat je huisvestingssituatie ook is, wij begeleiden je. Denk aan het herzien van onrendabele locaties, het betrekken van nieuwe ruimtes of het delen van faciliteiten met andere organisaties. Ons advies kent drie fasen: plannen en verkennen, definiëren en rekenen, ontwerpen en bouwen.

De visie van een organisatie moet je terugzien in het gebouw, vinden we bij bbn. Samen met jou analyseren we waar jouw organisatie voor staat en vertalen dat naar duurzame, toekomstbestendige huisvesting.

Bij bbn omarmen een holistische aanpak. We creëren niet alleen een ideaal huisvestingsconcept, maar jagen ook bewustwording, inspiratie en enthousiasme aan binnen je organisatie.

Onze ervaring met projectmanagement, bouwkosten en uitvoering garandeert je een soepel voorbereidingsproces. Het resultaat? Huisvesting waarbij iedereen zich thuis voelt.

Maaike Bondrager

planontwikkeling & advies

Onze oplossingen voor ambitieuze vragen

Bekijk al onze oplossingen

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.