Directievoering en Toezicht

Om een vastgoedproject van de grond te krijgen, heb je effectieve directievoering en toezicht nodig. Een rol die wij als bbn graag op ons nemen. Als directievoerders waarborgen we soepele processen en zorgen dat jij je doelen bereikt.

Risicobeheersing is één van de kerntaken van directievoering en toezicht. Mogelijke gevaren signaleren we op tijd en worden direct aangepakt. Zo riskeer je geen vertragingen of budgetoverschrijdingen.

Op juridisch gedoe zit je niet te wachten. Daarom zorgen we voor heldere vastlegging van afspraken en verantwoordelijkheden. Aannemers, leveranciers, adviseurs: alle partijen weten waar ze aan toe zijn.

Nauwgezet houden we toezicht op de uitvoering en kwaliteit van het proces, zodat jouw vastgoed tot ieders tevredenheid wordt opgeleverd.

We sturen op minimale milieu-impact. Een onderwerp dat een steeds grotere rol gaat spelen, gezien de stikstofproblematiek en de aankomende CO2 regelgeving. We maken ons sterk voor het integreren van de groene bouwpraktijk en de inzet van duurzame materialen. Zo bouwen we verantwoord aan jouw vastgoedproject.

Janieke Voerman

afdelingsmanager directievoering & toezicht

Onze oplossingen voor ambitieuze vragen

Bekijk al onze oplossingen

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.