Waar we voor staan

Wereldwijd voelen we de urgentie om van onze planeet een betere plek te maken. Een plek waar mens, dier en natuur in harmonie met elkaar samenleven, in schone, gezonde en duurzame bebouwde omgevingen. De doelen zijn ambitieus, maar niet onmogelijk; daar zijn wij bij bbn van overtuigd.

Bij bbn geloven we in de onbegrensde mogelijkheden om te bouwen aan een duurzamere wereld. De kunst is om ze te zien én te benutten. Dit doen wij met diepgaande marktkennis, baanbrekende oplossingen én een onstuitbare drive om duurzame waarde toe te voegen aan de bebouwde omgeving. Hoe? Door vol in te zetten op hernieuwbare energiebronnen, circulaire bouwmethoden en natuurinclusieve leefomgevingen.

Met 120 specialisten in strategische gebouw- en gebiedsontwikkeling, bouwmanagement en vastgoedbeheer verbinden wij onze duurzame ambitie graag met die van onze opdrachtgevers, architecten en bouwpartners. Samen creëren we nieuwe mogelijkheden om een betere wereld achter te laten voor volgende generaties.

bbn. Een betere wereld vol mogelijkheden

Waardevolle projecten

Dit vinden wij ook belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.