Gebiedsontwikkeling

Gebiedsontwikkeling voor nu en de toekomst
Bij bbn vinden we dat een gebied leefbaar, duurzaam, circulair, klimaatbestendig en natuurinclusief moet zijn. Een plek zijn waar mensen graag leven en verblijven. Nu en in de toekomst.

Vanuit deze visie nemen we de leiding in elke fase van het ontwikkelingsproces. Proces, techniek en financiën: alles verbinden we integraal met elkaar.

Onze focus is altijd het einddoel: succesvolle gebiedsontwikkeling. Een goed plan is daarbij onontbeerlijk. Maar zeker ook het vermogen om je aan te passen. Omstandigheden kunnen immers snel veranderen.

Vanaf dag één geven we belanghebbenden uit de omgeving een stem. Zo verrijken ze onze plannen met nieuwe inzichten. We geloven dat het eindresultaat er beter van wordt.

Financiële transparantie staat centraal in onze aanpak. Je hebt altijd helder inzicht in de businesscase, de financiële status en het verwachte eindresultaat.

Als bbn omarmen we de Paris Proof ambities. We geven je inzicht in de CO2-impact en sturen zo nodig bij. Zo verkleinen we de financiële risico’s van toekomstige CO2 regelgeving.

Ciska Meijer

planontwikkeling & advies

Onze oplossingen voor ambitieuze vragen

Bekijk al onze oplossingen

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.