MBO

Het MBO leidt de vakmensen op waar ons land behoefte aan heeft. Talentvolle leerlingen kiezen voor een inspirerende leeromgeving.

Samen met bestuurders en docenten werken we aan het Programma van Eisen voor deze nieuwe, inspirerende leeromgeving. We onderzoeken welke ruimtes een opdrachtgever zelf kan realiseren en waar samenwerking nodig is in het kader van de doorlopende leerlijn. We onderzoeken de haalbaarheid en leggen de basis voor een (ver)bouwproces.

De inspirerende verbinding met de beroepspraktijk, daar draait het om in het MBO. Dat kan binnen de muren, maar ook in samenwerking met externen.

Zo onderzoeken we de haalbaarheid van nieuwbouw of renovatie. We organiseren voor opdrachtgevers het ontwerpproces en de aanbesteding en we begeleiden de realisatie. Daarbij sturen we op kosten vanuit een visie op Life Cycle Costs (LCC).

Michaela Brethauer

afdelingsmanager proces- en projectmanagement

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.