Gehandicaptenzorg

Kijken naar wat wél kan; dat is een benadering die ons aanspreekt! Wij weten hoe de gebouwde omgeving kan bijdragen om zo zelfstandig als mogelijk te wonen, te werken en vrije tijd te besteden.

Zorghuisvesting en de omgeving kunnen bijdragen aan verbinding, zelfstandigheid, eigenwaarde, woon- en werkcomfort en een veilig thuisgevoel. Meerwaarde voor alle gebruikers waardoor iedereen het beste uit zichzelf haalt. Bij het opstellen van een Strategisch Vastgoedplan, een Programma van Eisen of een verduurzamingsplan, bij de vertaling naar het ontwerp bij nieuwbouw- en verbouwprojecten zoeken we samen met onze opdrachtgever naar de meerwaarde voor de gebruikers.

Organisaties in gehandicaptenzorg schakelen ons in voor strategische vastgoedplannen, haalbaarheidsonderzoeken, bouwprojectmanagement van verbouw- en nieuwbouwprojecten, bouwkostenanalyses en het onderhouden en verduurzamen van hun vastgoed.

Meer weten? Neem eens contact op met Maarten Visser, onze sectormanager zorg.

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.