Multifunctionele accommodatie

Een duidelijk centrum van activiteiten in de wijk, waar mensen met verschillende interesses en verschillende leeftijden elkaar ontmoeten en samen er iets moois van maken. Eén gebouw voor sport, muziek, kunst, bibliotheek, bridge, flexwerken, werk voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, kookworkshops, maatschappelijk werk, vrijwilligers, buurtcoaches en eenzame mensen uit de buurt.  Eén gebouw kan een wereld van verschil maken, een gebouw waar mensen trots op zijn, een gebouw dat verbindt, van mensen en voor mensen.

Een multifunctionele accommodatie is ook een manier om duurzaamheidsambities te realiseren. Door compacte centra met flexibel gebruik van ruimten, kan ruimte gemaakt worden in de exploitatie. En door vrijkomende panden te verkopen kunnen de investeringen worden gedekt.

Wij zijn ervan overtuigd dat het beste resultaat ontstaat door participatie, door buiten de kaders te kijken en door te denken in kansen en mogelijkheden, maar vooral door te luisteren.

Met behulp van workshops begeleiden we het proces van het ontdekken en beschrijven van de wensen. Het ontwikkelen van een visie en de daarbij behorende doelen. We brengen kennis in over gebruik, inrichting, ontwerp, aanbesteding, bouw, exploitatie, onderhoud en beheer. Zo realiseren we samen duurzame multifunctionele accommodaties met maatschappelijke meerwaarde.

Bas Fukken

sectormanager overheid

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.