Overheid

Voor de overheid werken we aan uiteenlopende maatschappelijke opgaven, voor een duurzame samenleving. Of het nu gaat om de woningbouwopgave, het optimaliseren van vastgoedportefeuilles, het huisvesten van organisaties of het voorzieningenaanbod in een gemeente. Overal in Nederland helpen we de overheid met behoud, verduurzaming en (her-)ontwikkeling van gebouwen en gebieden van goede kwaliteit.

De maatschappij dat zijn wij. Elke opgave begint met een heldere visie op de maatschappij en de wereld van morgen. Wij bepalen samen met u een visie en vertalen dat in een concreet plan met een haalbare businesscase.

Maar daar houdt ons werk niet op. We zijn pas tevreden als deze visie werkelijkheid is geworden. We raadplegen hierbij alle betrokkenen om de visie aan te scherpen. We creeren zo draagvlak, betrokkenheid en de juiste verwachtingen. Alleen gaan we misschien sneller, maar samen komen we verder.

Bas Fukken

sectormanager overheid

Onze oplossingen voor ambitieuze vragen

Bekijk al onze oplossingen

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.