Hoger onderwijs

Het optimaal ontwikkelen van toptalent, dat is uw opgave. U daagt docenten en studenten uit om topprestaties te leveren in onderwijs en onderzoek.

Topprestaties worden geleverd in een omgeving die top is. Wij onderzoeken met u hoe die omgeving eruit moet zien. Wat is uw kijk op functionaliteit en duurzaamheid? Welke voorzieningen moeten beslist state of the art zijn? We vertalen uw visie in een Programma van Eisen en onderzoeken de haalbaarheid in de initiatieffase met het uitwerken van de business case.

Topprestaties worden geleverd in een omgeving die top is. Die gedachte daagt ook bbn uit tot bijzondere prestaties. Wij raken enthousiast van het adviseren over de best passende huisvesing voor u.

We kennen de wereld van universiteiten en hogescholen en weten hoe het interne krachtenveld kan werken. Als procesmanager en kostendeskundige gaan we om met alle belangen, door inzicht te geven en te bemiddelen.

We leveren de sturing van het gehele proces, vanaf de selectie van ontwerpende partijen in de definitiefase tot en met begeleiding van de ontwerp- en realisatiefase en de ingebruikname van de nieuwe huisvesting. Naast procesmanagement is financiële sturing met Total Cost Ownership (TCO) en Life Cycle Costs (LCC) een belangrijk managementmiddel.

Michaela Brethauer

afdelingsmanager proces- en projectmanagement

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.