Bouwkostenbegeleiding

Een goede kostenbeheersing is essentieel voor een bouwproject. Tijdens het hele ontwikkelingsproces adviseren we opdrachtgevers over alle facetten van de bouw- en investeringskosten én over de opbrengsten.

Onze kostenramingen zijn betrouwbaar omdat we de ontwikkelingen op de markt door onze vele projecten optimaal kunnen volgen. Met een breed scala aan opdrachtgevers en projecten beschikken we altijd over de meest recente aanbestedingsresultaten.

Door onze heldere opzet en indeling van de kostenramingen zorgen we voor een goed leesbaar rapport. Belangrijke kengetallen filteren we en toetsen we aan referenties uit onze uitgebreide database. Zo maken we kosten- en risicobepalende elementen direct zichtbaar.

Met een proactieve houding van ons team van adviseurs, sturen we vanaf een vroegtijdig stadium op kwaliteit, rendement en duurzaamheid.

Opdrachtgevers krijgen zo de hoogste kwaliteit passend bij het beschikbare budget.

Mark Bruin

afdelingsmanager bouwkostenmanagement

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.