Overheidskantoren

Elk overheidskantoor biedt onderdak aan een dynamische organisatie. Wij weten hoe de overheid werkt, zowel op landelijk en regionaal niveau als op het niveau van afzonderlijke gemeenten.

Een moderne, betaalbare en flexibele werkomgeving. Huisvesting die een visitekaartje is, waar inwoners en anderen op een gastvrije manier worden ontvangen. Een werkplek in het hart van de democratie: functioneel, laagdrempelig en toch representatief.

De ontwikkeling van huisvesting gebeurt in een politieke omgeving. Een goede verantwoording van gemeenschapsgeld, met duurzaamheid als belangrijk thema, is dan ook een voorwaarde. Wij regelen dat, samen met onze opdrachtgevers.

We vertalen wensen in een passend gebouwconcept. Dienstverlening aan de samenleving staat daarbij centraal. Nieuwe trends op het gebied van duurzaamheid, digitalisering en innovatieve kantoorconcepten maken deel uit van ons advies.

Ronald Wolvekamp

planontwikkeling & advies

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.