Uitvoeringsbegeleiding

Gebouwen moeten voldoen aan de wensen van de eigenaar en van de gebruiker. Een gebouw dat goed functioneert en er verzorgd uitziet, heeft een positieve uitstraling op de eigen organisatie. Het is onze passie om gebouwen goed laten functioneren en te laten aansluiten bij alle wensen.

Directievoering & toezicht

Na het ondertekenen van een contract met een aannemer, moeten tijdens de uitvoering van een project nog veel zaken worden uitgewerkt. Ook moeten er nog diverse beslissingen worden genomen. In de uitvoeringsfase gaat alles scherp en snel. Vanuit bbn brengen we rust en overzicht in dit proces.

De directievoerder en toezichthouder vormen een eenheid op de bouwplaats. Zij geven leiding aan het uitvoeringsproces. De toezichthouder bewaakt de kwaliteit van het werk. Met kennis van het bestek en de uitvoeringspraktijk, doet de toezichthouder dagelijks inspecties en stuurt waar nodig de uitvoering bij. In de uitvoeringsfase is de toezichthouder de bewaker van de kwaliteit. Onze toezichthouders denken ver vooruit, onderkennen problemen voordat ze zich voordoen en beheersen zo de risico’s.

De directievoerder bewaakt of alle contractuele afspraken worden opgevolgd en is de buffer tussen uitvoerende partijen en de opdrachtgever. De directievoerder vertegenwoordigt de eigenaar of gebruiker tijdens het bouwproces en stuurt het bouwproces in al haar facetten aan.

Kwaliteitscontrole

bbn levert een audit op de kwaliteit van contracten. We leveren deze controle op goed gekozen, strategische (risico gestuurde) momenten. Op deze manier houden we de aannemer in zijn rol en wordt voorkomen dat we vlak voor of na de oplevering tegen verrassingen aanlopen of dat er nog herstelwerkzaamheden moeten gebeuren.

Jeroen Diks

sectormanager commercieel

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.