Advies

De gevarieerde vastgoedportefeuilles die Nederland rijk is, hebben allemaal eigen kenmerken en doelstellingen. Dit vraagt om maatwerk bij vastgoedadvies. Bij bbn leveren we vastgoedadvies op maat. We adviseren over vraagstukken die raakvlak hebben met: asset management, beleidsontwikkeling, de VNG routekaart verduurzaming, duurzaam meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en contractaudits van bestaand vastgoed.

Ons vastgoedmanagement team bestaat uit collega’s met brede ervaring en ruime vakkennis die ieder over een eigen specialisme beschikken. Van operationeel tactisch tot en met strategisch niveau, denken we met opdrachtgevers mee en geven we deskundig advies.

Een meerjarenonderhoudsplan is de ruggengraat voor goed beheer en onderhoud. Onze technische specialisten adviseren op portefeuilleniveau in de voorbereiding en inrichting van MJOP’s. Vervolgens verzorgen onze bouwkundige en installatietechnische adviseurs een passend en realistisch MJOP, waarbij steeds vaker sprake is van een duurzaam MJOP.

Kennismaken?

Henri van den Berg
Henri van den Berg
afdelingsmanager vastgoedmanagement
Mail Henri
06 - 82 05 25 83
Meer over Henri