Ontwikkelmanagement

Ont-wikkelen: waarden onthullen door de wikkel te verwijderen

In vastgoed streven we ernaar iets moois te onthullen: gebouwen en gebieden waar mens, milieu en maatschappij in evenwicht zijn, en waar het plezierig verblijven is.
Maar… dat gaat niet vanzelf.

Effectief ontwikkelmanagement is hierin cruciaal. Dit betekent het goed plannen, organiseren en beheersen van het bouwproject, van idee tot aan oplevering.

Onze geïntegreerde benadering draait om het managen van de cruciale elementen tijd, geld en kwaliteit. We starten het proces met het vastleggen van ambities en leiden het project van concept naar realiteit met een doordachte strategie en efficiënte tijd- en kostenbeheersing.

Goede participatie is essentieel. Dit zorgt voor soepele processen. Ons ultieme doel: een gemeenschappelijk gedragen ontwikkeling waarin economische, ecologische en sociale waarden in balans zijn met elkaar. Maar liever nog: gebouwen en gebieden ontwikkelen die een positieve bijdrage leveren aan het klimaat en de biodiversiteit.

Arne Balvers

directeur

Onze oplossingen voor ambitieuze vragen

Bekijk al onze oplossingen

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.