VVT en ouderenhuisvesting

Omgevingen maken die het leven van ouderen verbeteren. Dat is onze drijfveer. Omdat we weten hoe de gebouwde omgeving kan bijdragen aan het welbevinden van haar gebruikers, zorgvragers en zorgprofessionals.

Zorghuisvesting en de omgeving kunnen bijdragen aan verbinding, zelfstandigheid, eigenwaarde, woon- en werkcomfort en een veilig thuisgevoel. Meer welbevinden voor alle gebruikers waardoor zorgprofessionals excelleren en zorgvragers iets minder vragen. Vanuit persoonlijke en professionele ervaringen hebben de adviseurs van bbn een visie en methode opgesteld hoe je omgevingen kunt maken die het leven ouderen verbeteren: Thuis, maar dan beter! Het omvat vier heldere stappen waarmee je ook van jouw project een omgeving kan maken die het leven van ouderen verbetert.

In het boek Thuis, maar dan beter! lees je er meer over. Bestel dit boek kosteloos via deze link.

bbn adviseurs ondersteunt ouderenzorgorganisaties bij het opstellen van strategische vastgoedplannen en huisvestingsvisies, haalbaarheidsonderzoeken, bouwprojectmanagement van verbouw- en nieuwbouwprojecten, bouwkostenanalyses en het onderhouden en verduurzamen van hun vastgoed.

Meer weten? Neem eens contact op met René Middelkoop, senior adviseur met veel ervaring in de zorgsector.

René Middelkoop

planontwikkeling & advies

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.