Selecteer een pagina
Home  ›  Projecten  ›  Verbouwing gebiedskantoor aan de Hollywoodlaan 109b te Almere

Verbouwing gebiedskantoor aan de Hollywoodlaan 109b te Almere

De gemeente Almere heeft het initiatief genomen om gebruik te maken van een leegstaand schoolgebouw aan de Hollywoodlaan en deze te verbouwen en te gebruiken als gebiedskantoor. Een mooi voorbeeld van duurzaamheid.

Met slechts minimale middelen en een krappe planning is de gehele uitstraling van binnen veranderd. Zo zijn er doorbraken gemaakt naar de gang, nieuwe plafonds geplaatst, nieuwe installaties aangebracht, wanden geschilderd en zijn er nieuwe vloeren geplaatst. De kantoor ruimten zijn opgezet volgens het “Nieuwe Werken” concept met flexibele werkplekken.

Aan bbn adviseurs is gevraagd om de bouwkosten tijdens het ontwerpproces te bewaken, de aanbesteding te organiseren en directievoering tijdens de uitvoering te verzorgen.

De gemeente Almere heeft het initiatief genomen om gebruik te maken van een leegstaand schoolgebouw aan de Hollywoodlaan en deze te verbouwen en te gebruiken als gebiedskantoor. Een mooi voorbeeld van duurzaamheid.

Met slechts minimale middelen en een krappe planning is de gehele uitstraling van binnen veranderd. Zo zijn er doorbraken gemaakt naar de gang, nieuwe plafonds geplaatst, nieuwe installaties aangebracht, wanden geschilderd en zijn er nieuwe vloeren geplaatst. De kantoor ruimten zijn opgezet volgens het “Nieuwe Werken” concept met flexibele werkplekken.

Aan bbn adviseurs is gevraagd om de bouwkosten tijdens het ontwerpproces te bewaken, de aanbesteding te organiseren en directievoering tijdens de uitvoering te verzorgen.

Facts and figures

Opdrachtgever: Gemeente Almere
Omvang: 600 m²
Architect: Ruth Van Der Most Van Spijk
Print Friendly, PDF & Email