Select Page
  1. Home
  2.  » 
  3. Duurzaamheid
  4.  » Duurzaamheidsambitie

Duurzame ambities waarmaken

Duurzaamheid is een breed begrip en voor velen een ander woord voor groen. Bij bbn helpen we opdrachtgevers te ontdekken wat ze écht belangrijk vinden in het woud van mogelijkheden. In een workshop of masterclass gaan we in op thema’s als energiebesparing, circulariteit,  gezond bouwen, hergebruik, restwaarden, communicatie en zichtbaarheid. Op een interactieve manier tasten we de mogelijkheden met u af en brengen we prioriteiten in kaart.

Welke ambities u ook heeft, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat van uw project eraan voldoet. De kracht van onze adviseurs is dat we een totaalplaatje kunnen maken van uw duurzame ambities. We berekenen wat uw ambities kosten én wat ze u opleveren. Kortom, met bbn krijgt u inzicht in wat duurzaamheid voor uw organisatie kan betekenen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Wanneer uw duurzame ambities duidelijk zijn, worden deze vertaald in het programma van eisen (PvE). Het PvE is het belangrijkste middel van een opdrachtgever om te sturen op het beoogde eindresultaat. De adviseurs van bbn stellen het PvE zo op dat het concrete en toetsbare duurzame eisen bevat. Ook maken we een zorgvuldige selectie van architecten, adviseurs en aannemers.

Een duidelijk opgesteld PvE is de beste garantie dat uw project bij oplevering voldoet aan de door u gewenste ambities. En dat het de juiste samenhang heeft met uw andere wensen. Bij bbn letten we op kwaliteit en functionaliteit, zonder uw duurzame ambities uit het oog te verliezen.

Geef je duurzame plannen de ruimte

 

 

Vragen?
Ivana Radakovic

Ivana Radakovic

proces- en projectmanagement

i.radakovic@bbn.nl

06 - 53 31 28 18

Meer over Ivana