Well House, Amsterdam

Aan de Zuidas in Amsterdam bouwt NSI Well House, een houten kantoorgebouw van 86 meter met een hoog niveau van ‘well-being’ en duurzaamheid.

Minimale CO2 voetafdruk

Dam & Partners Architecten ontwierpen een gebouw waarin mens en natuur centraal staan. Het gebruik van hout en andere natuurlijke elementen zorgt voor comfortabele werkplekken. De CO2 voetafdruk van dit gebouw wordt geminimaliseerd door gebruik van duurzaam hout en circulaire materialen.

Natuurlijke werkomgeving

In het Well House draait alles om verbinding en groei. Organisaties kunnen er hun medewerkers een gezonde, duurzame en natuurlijke werkomgeving bieden. Het streven is voor het Well House een BREEAM Outstanding certificaat en een WELL Platinum label te behalen.

In opdracht van NSI N.V. voert bbn adviseurs het bouwkostenmanagement uit bij dit project.

Facts and figures

Geleverde diensten:
Bouwkostenmanagement
Opdrachtgever:
NSI N.V.:
Omvang:
circa 22.000 m2 BVO

Deel deze pagina