Technical Due Diligence (TDD), Beugen

Voor een aankoopbeslissing van onze opdrachtgever hebben we een beoordeling uitgevoerd van de technische staat van een gebouw in Beugen.

Kwaliteitsniveau

Onze opdrachtgever is een belegger in duurzaam zorgvastgoed, zowel nieuwbouw als bestaand. Als er zich een kans voordoet om een pand te kopen, wil de opdrachtgever graag weten wat de technische staat is van het bestaande pand of wat het kwaliteitsniveau zal zijn van een nieuw te bouwen pand. bbn adviseurs heeft de technische en financiële kennis en expertise in huis om dit te beoordelen en kan een opdrachtgever daarmee behoeden voor een miskoop.

Technische Due Diligence

Bij de Technische Due Diligence is zoveel mogelijk informatie over het gebouw verzameld: tekeningen, installatieprincipes, onderhoudsrapporten, inspectiecertificaten en dergelijke. Ter voorbereiding op de bezichtiging is de verzamelde informatie doorgenomen. Een multidisciplinair team van bbn’ers heeft vervolgens een bezoek gebracht aan het gebouw. De bevindingen zijn in een overzichtelijke rapportage verwerkt.

Zekerheid

Bij deze TDD in Beugen was er geen sprake van grof achterstallig onderhoud of ernstige gebreken en kon het pand veilig en volgens de regels gebruikt worden. We hebben de opdrachtgever ondersteund met onze technische kennis zodat deze met meer zekerheid en comfort tot de aankoop kon overgaan.

Facts and figures

Opdrachtgever

Cofinimmo

Omvang

circa 4.250 m² bvo

Meer van een bbn bebouwde wereld