Planontwikkeling & advies

Niels Schilstra

Wat mij inspireert is het meedenken met opdrachtgevers. Door me in te leven in de wens van de opdrachtgever probeer ik oplossingen aan te bieden die een project tot een succes maken. Samenwerken met collega’s staat centraal hierbij. Als we gezamenlijk oplossingen bedenken om tot  een beter project en een tevreden opdrachtgever te komen geeft dat veel energie!

Vanuit eerdere ervaringen bij technische adviesbureaus en integrale veiligheid heb ik oog gekregen voor de samenhang tussen verschillende factoren binnen gebiedsontwikkelingen. In dit vakgebied zit de uitdaging voornamelijk in het realiseren van gebiedsontwikkelingen in complexe gebieden. Waar veel mensen wonen, werken en leven is het interessant om projecten te realiseren waar mensen gelukkig van worden. Het is mooi om hieraan te kunnen bijdragen.

Ik streef ernaar om complexe materie inzichtelijk te maken. Door inzicht te geven in de financiële kant van projecten creëer ik overzicht voor opdrachtgevers en ondersteun ik opdrachtgevers in het maken van goed onderbouwde beslissingen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om (internationaal) te koken, ben ik graag in de natuur en maak ik graag een citytrip.

‘ In gebieden waar veel mensen wonen, werken en leven is het een interessante uitdaging projecten te realiseren waar mensen gelukkig van worden’

Waardevolle projecten