Planontwikkeling & advies

Ciska Meijer

bbn is een leuk bedrijf met enthousiaste collega’s die samen werken aan duurzame vastgoed en ruimtelijke opgaven. We managen deze opgaven van de start tot aan de realisatie met veel energie en inzet en zetten ons zo in om Nederland mooier te maken.

Ik hou ervan om met een enthousiast team samen te werken aan complexe ruimtelijke opgaven. Ik ben goed in het slaan van een brug tussen belangen van gemeentelijke overheid, bewoners en ondernemers en ontwikkelaars in een stad. Daarnaast ben ik resultaatgericht, vindingrijk, creatief en heb inzicht in de wijze waarop processen en projecten aangestuurd moeten worden.

Het is mijn kracht in elke situatie mogelijke kansen te herkennen. Ik kan enthousiaste doelgerichte teams vormen en rust brengen in een proces en team. Ik geef anderen de ruimte om hun inbreng te leveren en hun talenten in te zetten. Ik stuur op het maken van een vertaalslag van visie naar realiteit.

In de afgelopen 18 jaar heb ik mijn project- en procesmanagement ervaring opgebouwd in het boeiende werkveld van stadsontwikkeling. Ook heb ik veel ervaring opgedaan met participatie, risico- en krachtenveldanalyses. Ik zet me graag in om met opdrachtgevers heel helder te krijgen welk resultaat zij willen (eisen en wensen) en dit dan vervolgens voor hen te realiseren. Het is voor mij een uitdaging een een visie te vormen op gebiedsontwikkeling. Het meest trots ben ik wel op mijn bijdrage aan de complexe renovatie van het Energiehuis in Dordrecht.

In mijn vrije tijd kook en lees ik graag. Een hou ik me bezig met de voedseltransitie, in vind het interessant te bekijken hoe we anders kunnen omgaan met onze manier van produceren en consumeren van voedsel.

‘Ik hou ervan om met een enthousiast team samen te werken aan complexe ruimtelijke opgaven. ’

Waardevolle projecten