Proces- en projectmanagement

Koen Post

Inspiratie haal ik uit slimme en creatieve manieren van kijken naar thema’s als: klimaatadaptatie, natuurinclusief ontwerpen, stedelijke vergroening, en mobiliteit. Ik ben creatief, communicatief en goed in staat de rode draad en het uiteindelijke doel van een project te bewaken. Ik geniet van het werken in interdisciplinaire teams.

Eerder heb ik  werkervaring opgedaan met aanbestedingen, het opstellen van programma’s van eisen – zowel op gebouwniveau als op programmaniveau en met verduurzamingsroutekaarten. Ik help opdrachtgevers graag creatief te kijken naar de mogelijkheden van hun bestaande vastgoed, waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat.

Mijn visie is dat een groene, duurzame en natuurlijke leefomgeving de beleving en het welzijn van mensen verbetert.  Daarom moeten we inzetten op de omslag van bouwen naast de natuur naar bouwen mét de natuur.

In mijn vrije tijd geniet ik van bergbeklimmen en gletsjertochten. Ik ben graag buiten, ben een teamspeler en ik houd van fysieke uitdagingen.

‘We moeten inzetten op de omslag van bouwen naast de natuur naar bouwen mét de natuur’

Waardevolle projecten