Advies voor gebouw en gebied

bbn is een onafhankelijk adviesbureau voor gebouw en gebied. Opdrachtgevers schakelen ons in wanneer ze behoefte hebben aan een innovatieve oplossing voor hun project. Wij verbinden uw ambitie met die van ons. Gezamenlijk bereiken we doelen die uw organisatie verder brengen, waar we samen trots op zijn.

bbn is op 31 januari 1968 opgericht als Bureau Bouwcoördinatie Nederland. In ruim 50 jaar zijn wij gegroeid van adviseur in bouwkostenmanagement tot full service dienstverlener op het gebied van vastgoedadvies en bouwmanagement. Inmiddels zijn wij met ruim 120 specialisten gevestigd op drie locaties: in Amsterdam, Houten en Rotterdam.

Met aandacht voor duurzaamheid willen we bij bbn de wereld een stukje schoner maken en bijdragen aan de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. In onze Jaarverslagen Duurzaamheid lees je wat dit in de praktijk betekent. 

Jaarverslag Duurzaamheid 2020 

Jaarverslag Duurzaamheid 2021

‘bbn geeft u de ruimte om uw plannen wáár te maken. Dit doen wij door elk project met een open blik te benaderen.’

Vijf afdelingen, vier sectoren

Onze organisatie is onderverdeeld in vijf afdelingen:

  • bouwkostenmanagement (BKM)
  • proces- en projectmanagement (PPM)
  • directievoering & toezicht (D&T)
  • vastgoedmanagement (VGM)
  • strategie gebouw en gebied (SGG)

Vanuit deze structuur werken ruim 120 gedreven vakspecialisten nauw samen voor en met opdrachtgevers in onze vier sectoren: overheid, zorg, onderwijs en commercieel vastgoed.

ISO-gecertificeerd

bbn adviseurs beschikt over de ISO certificaten 9001 (kwaliteitsmanagement) en 14001 (milieumanagement). Het past goed in ons beleid waarin kwaliteit, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen hand in hand gaan.

Bekijk ook onze 50 jaar jubileumfilm!