Planontwikkeling & advies

Sidney Mac Gillavry

Sinds 2016 werk ik als senior adviseur portefeuillemanagement bij bbn. Wat mij typeert is verwondering: ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe oplossingen.

Het liefst werk ik aan financiële portefeuillevraagstukken, waarbij ik voor mijn opdrachtgevers altijd probeer de cijfers te vertalen naar de ‘menselijke maat’. Daarnaast breng ik door mijn eerdere ervaring kennis mee over hoe andere organisaties met vastgoedvraagstukken omgaan.

Sneller beter besluiten nemen

Ik zie het als mijn doel om mijn opdrachtgevers te helpen met het sneller beter besluiten nemen over hun vastgoedportefeuille. Dit doe ik vanuit verschillende invalshoeken. Zo adviseer ik bijvoorbeeld de gemeente Edam-Volendam over de organisatie van de vastgoedtaken en ben ik ingehuurd als assetmanager bij de Nationale Politie. Daarnaast heb ik het strategisch vastgoedplan van zorggroep Crabbehof doorgerekend, waarbij de financiële gevolgen per object en voor de gehele portefeuille in beeld zijn gebracht, inclusief mogelijke maatregelen om het resultaat te verbeteren

‘Sneller en beter besluiten nemen over de vastgoedportefeuille: dat is wat mij betreft de uitdaging.’

Waardevolle projecten