Geef je plannen de ruimte

De bouw- en vastgoedwereld is vol van ambitie. Projectontwikkelaars, gemeenten, de zorg, het onderwijs… overal worden mooie toekomstplannen gemaakt voor de omgeving waarin wij wonen en werken. Plannen die antwoord geven op klimaatverandering, verstedelijking, vergrijzing, digitalisering. Plannen die vragen om denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

bbn geeft u de ruimte om uw plannen wáár te maken. Dit doen wij door elk project met een open blik te benaderen. Door verder te kijken dan wat voor de hand ligt. En door met grensverleggende oplossingen te komen. Hoe groter de uitdaging, hoe gemotiveerder wij zijn om het tot een succes te brengen. Of u nu circulair wilt bouwen, een architectonisch statement wilt maken of een bestaand gebouw wilt transformeren naar een nieuwe bestemming.

Met 120 specialisten op het gebied van strategische gebouw- en gebiedsontwikkeling, directievoering, bouwkostenmanagement, projectbegeleiding en vastgoedbeheer biedt bbn u de juiste ondersteuning in élke fase van het bouwproces. Slim rekenen, strak regelen… zó creëren we condities waarin u uw ambities de vrije loop kunt laten.

‘Slim rekenen, strak regelen… zó creëren we condities waarin u uw ambities de vrije loop kunt laten’

Onze aanpak

De kracht van bbn is de unieke compleetheid van onze dienstverlening. Wij hebben kennis en ervaring in elk denkbaar marktdomein, met een focus op overheid, zorg, onderwijs en commercieel vastgoed. Daarnaast hebben we alle disciplines in huis op het gebied van vastgoedadvies en bouwmanagement. Hierdoor kunnen we toegevoegde waarde leveren in élke levenscyclusfase van het gebouw, en u bovendien een volledig integrale aanpak bieden. Dit betekent dat onze specialisten altijd nauw met elkaar én met u samenwerken om te komen tot het meest efficiënte, duurzame, innovatieve of beeldbepalende project.

Toegevoegde waarde in elke levensfase

De kracht van bbn is de unieke compleetheid van onze dienstverlening in elk denkbaar marktdomein. Hierdoor kunnen we toegevoegde waarde leveren in élke levenscyclusfase van het gebouw:

  • initiatief en definitie
  • ontwerp
  • realisatie
  • gebruik