Bouwen aan een wereld waarin het morgen ook nog fijn leven is

De bouw- en vastgoedsector barst van ambitie. Overal worden prachtige toekomstplannen gesmeed voor onze leef- en werkomgeving, door projectontwikkelaars, gemeenten, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en meer. Deze plannen zijn gericht op het aanpakken van klimaatverandering, verstedelijking, vergrijzing en digitalisering.  Elk plan valt of staat echter bij een mindset waarin mogelijkheden in plaats van beperkingen centraal staan. De mindset van bbn.

Bij bbn zijn we elke dag bezig om onszelf te verbeteren. Ons doel? In 2025 een CO₂-neutrale bedrijfsvoering. We dagen onszelf en onze projectpartners voortdurend uit om grenzen te verleggen. Hoe kunnen we nóg duurzamer bouwen? Essentieel hierbij is onze bbn rekenmethode die elk project inzicht geeft in de vermindering van de embodied carbon.

Onze unieke kracht is de compleetheid van onze dienstverlening. We hebben ervaring met vrijwel alle marktsectoren. En vooral met overheid, zorg, onderwijs en commercieel vastgoed. Daarnaast hebben we alle disciplines op het gebied van vastgoedadvies en bouwmanagement in huis. Dat stelt ons in staat toegevoegde waarde te leveren gedurende elke fase van het bouwproject en bieden we een 100% integrale aanpak. Onze specialisten werken nauw samen. Zowel met elkaar als met u. Zo komen we tot het meest efficiënte, duurzame, innovatieve of iconische project.

We geloven dat we echt een verschil kunnen maken door samen met onze opdrachtgevers te werken aan een mooie balans tussen kwaliteit, financiën en CO₂-uitstoot. Met onze methode vergroten we onze financiële rol in projecten en verkleinen we tegelijkertijd de milieu-impact. Zo dragen we ons steentje bij aan het schoonmaken van de wereld en ondersteunen we de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. In onze Jaarverslagen Duurzaamheid leest u hoe we dat doen.

Waardevolle projecten

Dit vinden wij ook belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.