Directeur

Arne Balvers

Ik ben gedreven om onze organisatie in te zetten voor een maximale positieve impact op de vastgoedsector. Door initiatieven te ontplooien, innovatie te stimuleren en buiten de traditionele kaders van een adviseur te opereren kunnen we dat ook. Mooie voorbeelden hiervan zijn onze modulaire houtbouwprojecten, waarin we zelf initiatief, ontwerp en uitvoering organiseren. Maar ook de duurzame betoninnovatie bij het monumentale aquariumgebouw van Artis is een voorbeeld van impact maken voor een betere wereld.

Daarnaast wil ik onze inzet, kennis en adviezen laten aansluiten bij de continue veranderende wensen en eisen vanuit de markt. In projecten werk ik het liefst met veel verschillende disciplines tegelijk, zeker als er complexe vraagstukken liggen die alleen vanuit een breed perspectief op te lossen zijn. Om met elkaar een transitie in de vastgoedsector te bereiken is dat brede perspectief ook nodig.

‘Oude patronen loslaten helpt in het omarmen van nieuwe. Dat is de enige manier om tot de noodzakelijke transitie te komen.’

Waardevolle projecten