Duurzame energie

Bij bbn vinden we het belangrijk om de dingen goed te doen. Onze inspanningen moeten waarde opleveren, voor een opdrachtgever én voor het milieu.We helpen onze opdrachtgevers te ontdekken wat ze écht belangrijk vinden in het woud van mogelijkheden. Dit doen we vanuit onze kennis en expertise, met als leidraad onze drie pijlers:  

Energie speelt vaak een hoofdrol bij verduurzamen. Simpelweg komt dit neer op: onnodig energieverlies voorkomen en CO2-neutrale energie zoveel mogelijk zelf opwekken.   Wet- en regelgeving voorziet onder meer via het bouwbesluit al in een aantal instrumenten, zoals de BENG en ENG eisen en standaard isolatie streefwaarden. Momenteel is dit onvoldoende voor een CO2-neutrale en daarmee duurzame energievoorziening. bbn adviseurs biedt opdrachtgevers meer om toch te kunnen halen. Dit doen we onder andere door:

Waardevolle projecten

Dit vinden wij ook belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.