Strategisch huisvestingsplan

Ingrepen in de vastgoedportefeuille vergen veel tijd. De voorbereidingstijd voor een nieuw gebouw is al snel een paar jaar. Een strategisch huisvestingsplan is een logische oplossing voor iedereen die ook in de toekomst over de juiste huisvesting wil beschikken.

bbn heeft ruime ervaring met het opstellen van strategische huisvestingsplannen zoals Integrale Huisvestingsplannen (IHP) en Lange Termijn Huisvestingsplannen (LTHP). Na een eerste analyse van de huisvesting van een organisatie, kijken we vooruit: naar organisatorische en demografische ontwikkelingen en naar mogelijke risico’s. We bekijken de huisvestingsvraag op een termijn van vijf tot tien jaar en vertalen de vraag naar betaalbare huisvestingscenario’s.

Een strategisch huisvestingsplan van bbn stelt organisaties in staat verantwoorde besluiten te nemen over toekomstige huisvesting.

Maarten Pullen

sectormanager overheid

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.