Ambities concretiseren en waarmaken

Vaak wordt bij duurzaamheid aan energiebesparing en terugverdientijden gedacht, maar duurzaamheid biedt veel meer oplossingen.  

Bij bbn helpen we opdrachtgevers te ontdekken wat ze écht belangrijk vinden in het woud van mogelijkheden. In een workshop of masterclass gaan we in op thema’s als energiebesparingcirculariteitgezond bouwennatuur inclusiefhergebruik en restwaarde en communicatie. Op een interactieve en pragmatische manier tasten we samen de mogelijkheden af en brengen we prioriteiten in kaart.  

Soms zijn er nog geen concrete duurzaamheidsambities maar bestaat wel een wens om duurzaamheid in het project mee te nemen. In dat geval heeft bbn alvast het voorwerk gedaan. Met een doelgericht en praktisch maatregelenpakket helpen we onze opdrachtgevers duurzame stappen te zetten.  

Zodra de ambities duidelijk zijn, worden deze vertaald in het Programma van Eisen (PvE). Elke opdrachtgever heeft unieke wensen. Met doorvragen en goed analyseren vertalen we deze naar een integraal PvE dat naast traditionele aspecten ook rekening houdt met wensen als circulariteit, hergebruik van materialen, klimaatadaptatie en levensduurkosten. 

Onze kracht is dat we een totaalplaatje kunnen maken van duurzame ambities. We berekenen de kosten van de ambities én het financiële, sociale en maatschappelijke rendement.  

Waardevolle projecten

Dit vinden wij ook belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.