Business cases

Belangrijke beslissingen in de vastgoedportefeuille eisen een goede onderbouwing. Daarom beantwoorden we vragen als ‘renovatie of nieuwbouw?’ op basis van een business case. Duurzame ambities maken deel uit van de business case.

Scenario’s

We bekijken de hele levenscyclus van gebouw(en). We laten verschillende scenario’s zien, berekenen alle financiële gevolgen en zetten de opties in financiële en kwalitatieve zin naast elkaar. Zo helpen we opdrachtgevers de beste keuzes te maken.

Kansrijk

Een kansrijke business case is een voorwaarde voor elk projectinitiatief en legt de basis voor het sturen naar een goed projectresultaat. bbn maakt business cases die het management én de specialisten aanspreken. Dit draagt bij aan draagvlak voor het project binnen een organisatie.

Juiste onderbouwing

Door onze ruime ervaring met kostenaspecten en financiën kunnen we elke business case voorzien van de juiste onderbouwing. We passen financiële technieken toe waarmee we uw business case vanuit innovatieve en duurzame invalshoeken kunnen bekijken.

Maarten Pullen

sectormanager overheid

Waardevolle projecten

Waardevolle kennis

Dit vinden wij belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.