Proces- en projectmanagement

Casper La Grouw

Een dag is voor mij geslaagd wanneer ik iets van mijn duurzame enthousiasme kan overbrengen binnen een project. De weg naar een duurzame toekomst is hobbelig en niet altijd vanzelfsprekend.

Duurzaamheid als juiste oplossing

Het begint met de juiste doelstellingen. Daarmee kunnen we er samen met de opdrachtgever voor zorgen dat duurzaamheid praktisch blijft en de juiste oplossing biedt voor een project. Als voormalig projectmanager voor de Schiphol Group heb ik ervaring op gedaan met het begeleiden van (bouw)projecten als opdrachtgever. Dat helpt mij nu te begrijpen hoe advies het beste resultaat geeft.

Direct inzetbaar advies

De kracht van bbn is dat het aangereikte advies altijd direct inzetbaar is. Advies voor verduurzamen moet dat ook zijn. We schrijven geen teksten om de bureaulade te vullen maar om de wereld daadwerkelijk beetje bij beetje mooier te maken. Door dicht bij de ambitie en doelstelling van het project te blijven hoeft dit niet ingewikkeld en ook niet perse duurder te zijn. Is de ambitie er nog niet volledig? Dan leg ik een opdrachtgever graag uit waar we voor gaan en staan bij bbn!

‘De kracht van bbn is dat het aangereikte advies altijd direct inzetbaar is. Advies voor verduurzamen moet dat ook zijn.’

Waardevolle projecten