Proces- en projectmanagement

Arend van Maanen

In mijn projecten wil ik samenwerking, transparantie en verbinding creëren. Altijd binnen een maatwerkoplossing, integraal en passend op het project en bij de opdrachtgeversorganisatie. Naar mijn overtuiging is dat een sleutel om tot een mooi en succesvol project te kunnen komen.

Feitelijk kunnen alle bouwprojecten, liefst met enige complexiteit, op mijn gedreven aandacht rekenen. Ik voel mij dan ook thuis in veel marktsectoren. Extra enthousiast word ik van projecten met een maatschappelijk karakter zoals het onderwijs en vooral de zorgsector. Mede door mijn achtergrond in de architectenbranche ben ik op mijn sterkst in het ontwerp- en projectmanagement vanaf de vroege ontwerpfasen tot realisatie of de ingebruikname. Daarbij heb ik mij toegelegd op het functioneel werken in een BIM omgeving bij het tot stand komen van projecten.

Voldoening

Het geeft mij voldoening te kunnen bijdragen aan het ontstaan van huisvesting die niet alleen past binnen de gestelde randvoorwaarden en toegevoegde waarde heeft binnen een (gebruikers)organisatie, maar die tegelijkertijd een goede, fijne en veilige leefomgeving biedt.

‘Mede door mijn achtergrond in de architectenbranche ben ik op mijn sterkst in het ontwerp- en projectmanagement vanaf de vroege ontwerpfasen tot realisatie of de ingebruikname.’

Waardevolle projecten