Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. Duurzaamheid
  6.  » bbn voorloper met duurzame mobiliteit

bbn voorloper met duurzame mobiliteit

Een fossielvrij wagenpark in 2023, dat is de ambitie van bbn adviseurs. Begin 2020 is deze ambitie al voor de helft waargemaakt.

Sven Sille, business manager bij Arval: “bbn is een absolute voorloper als het gaat om duurzame mobiliteit. De gemiddelde CO2-uitstoot van het wagenpark van bbn lag in 2019 met 61 gram per kilometer ruim 40% lager dan de totale CO2-uitstoot van de ongeveer 45.000 auto’s bij onze leasemaatschappij. De uitstoot van nieuw geleverde auto’s bij bbn in 2019 was met een gemiddelde van 28 gram per kilometer zelfs nog lager. Een mooi resultaat dankzij het promoten van elektrisch rijden binnen bbn!”

Een fossielvrij wagenpark in 2023 is een concrete ambitie van bbn adviseurs om verantwoordelijkheid te nemen voor de uitdaging van klimaatverandering. Daarnaast stimuleert bbn opdrachtgevers om duurzaam te bouwen. Duurzaam bouwen is geen doel op zich, maar een vanzelfsprekend middel om gebouwen en gebieden te maken die aansluiten bij de wensen van opdrachtgevers, nu en in de toekomst.

Meer weten over de activiteiten van bbn op het gebied van duurzaamheid? Bekijk onze duurzaamheidspagina of neem contact op met onze coördinator duurzaamheid, Tom Claassen: 06 – 12 32 56 60 of tcg.claassen@bbn.nl