Mooi resultaat door werksfeer waarin mensen elkaar vertrouwen

Hoe realiseer je als schoolbestuur zo’n prachtig nieuw schoolgebouw als dat van het Hermann Wesselink College in Amstelveen?

Michaela Brethauer, als projectmanager vanuit bbn adviseurs verantwoordelijk voor een goed verloop van het project, vertelt in een interview voor Schooldomein hoe goede samenwerking leidde tot het mooie eindresultaat.

Duidelijke organisatiestructuur
“De basis voor een goede samenwerking bij een complex project als dit is een duidelijke organisatiestructuur, planning en afspraken over verantwoordelijkheden binnen de stuurgroep en de projectgroep.
Verder kwamen we regelmatig bij elkaar om de voortgang en kwaliteit te bespreken. Als projectmanager vind ik het sociale contact bij het realiseren van een project belangrijk. Dat betekent: bij aanvang
van het project de tijd nemen voor kennismaking en tijdens het project mensen vragen hoe het met ze gaat. Zo creëer ik een goede werksfeer waarin mensen elkaar vertrouwen en prettig samenwerken.”

Lees hier het volledige interview met Michaela Brethauer in Schooldomein.

Dit vinden wij ook belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.