Select Page
  1. Home
  2.  » 
  3. home
  4.  » Voormalige Oosterhoff trainees aan de slag bij bbn

Voormalige Oosterhoff trainees aan de slag bij bbn

Na twee jaar als trainee te hebben gewerkt bij verschillende werkmaatschappijen van Oosterhoff komen Carmen Ramkhelawan, Niels Schilstra en Koen Post in dienst bij bbn. Carmen en Koen versterken de afdeling Project- en Proces Management, Niels de afdeling Strategie voor Gebouw en Gebied. We zijn blij met de komst van deze nieuwe talenten die ieder op een eigen manier gaan bijdragen aan bbn adviseurs:

Carmen Ramkhelawan: “Na afloop van het traineeship mocht ik kiezen bij welke werkmaatschappij ik verder wilde gaan. Ik vond het werken overal ontzettend leuk en leerzaam. Bij ABT gaat het meer om techniek en iets minder om het proces, bij bbn juist andersom. Uiteindelijk heb ik voor dat laatste gekozen omdat ik graag samen met collega’s en een opdrachtgever plannen uitwerk. Mijn werkzaamheden voor de ontwerpfasen van de Shri Saraswatie school in Rotterdam zijn bijna afgerond, daarna ga ik aan de slag met bouwmanagement bij de renovatie van Museum Prinsenhof in Delft.”

Niels Schilstra: “Als sociaal geograaf ga ik me bij bbn richten op gebiedsontwikkeling, onder meer door het opstellen van grondexploitaties en opstalexploitaties. Op dit moment werk ik aan Kop van Homerus in Rotterdam en aan Ter Werve Oost in Rijswijk waar een complete wijk getransformeerd wordt. Na mijn ervaring met project- en procesmanagent bij ABT, onderzoeksprojecten op het gebied van duurzame energie bij Huygen en integrale veiligheid bij Meelis & Partners, kijk ik ernaar uit me nu te specialiseren in het planeconomische onderdeel van gebiedsontwikkeling bij bbn. De ervaringen en inzichten vanuit de andere traineeperiodes zijn hierbij erg waardevol!”

Koen Post: “Gezondheid, duurzaamheid en bestaande gebouwen, dat zijn thema’s die mij aanspreken. Ik wil me de komende periode graag verder ontwikkelen in de zorgsector en me ook meer verdiepen in de kostenaspecten van projecten. Vandaar dat bbn voor mij een logische keuze was om in dienst te gaan. Ik neem een Europees subsidieproject mee vanuit Huygen waar ik aan ga werken en verder verwacht ik bij verschillende andere projecten betrokken te raken.”

 

Deel deze pagina