Selecteer een pagina
  1. Home
  2.  » 
  3. Branches
  4.  » Toekomstbestendig vastgoedbeheerplan gemeente Montferland

Toekomstbestendig vastgoedbeheerplan gemeente Montferland

Vastgoedbeheerder Björn Don heeft onlangs de vastgoedportefeuille van de gemeente Montferland geprofessionaliseerd. In een interview legt hij uit hoe zijn aanpak heeft geresulteerd in een overzichtelijk en toekomstbestending vastgoedbeheerplan voor de gemeente.

“Bij de herinventarisatie hebben we ervoor gekozen om de opnames breder te trekken (bouwkundig en installatietechnisch), om de installatietechnische elementen op te nemen in de reserveringen en om de scope te verruimen naar 30 jaar,” vertelt Don. “Om dit binnen het huidige beleid en financiële kaders van de gemeente mogelijk te maken, moest er een nieuw vastgoedbeheerplan worden geschreven.”

“We hebben bbn adviseurs gevraagd ons hierin te ondersteunen en te adviseren. Samen hebben we gekeken naar de gegevens uit ons bestaande vastgoedbeleidsplan en gefilterd wat nog actueel was en wat bijgesteld moest worden. We merkten dat bbn goed luisterde naar onze wensen en daarnaast advies gaf op basis van hun kennis en ervaring. De hands-on mentaliteit van bbn paste goed bij onze eigen handelswijze. Het resultaat is een praktisch plan dat het vastgoedbeheer voor de gemeente Montferland overzichtelijk en toekomstbestendig heeft gemaakt.”

Lees hier het uitgebreide interview