Select Page
  1. Home
  2.  » 
  3. home
  4.  » Thuis, maar dan beter!

Thuis, maar dan beter!

Als haar vader in een hospice belandt, maakt Marianne Timmer, manager concepten bij bbn adviseurs, voor het eerst echt kennis met de wereld van de ouderenzorg. Het is een pijnlijke ervaring, schrijft ze in haar blog bij Zorgsaamwonen. Maar wel een ervaring die leidt tot een sterke motivatie om een steentje bij te dragen aan huisvesting die het leven van ouderen kan verbeteren.

Samen met collega’s bij bbn adviseurs wordt een nieuwe visie op zorgvastgoed ontwikkeld: ‘Thuis, maar dan beter’. Met deze visie helpt bbn zorgorganisaties, woningcorporaties, gemeenten en ook beleggers en projectontwikkelaar hun visie op zorgvastgoed te ontwikkelen of aan te scherpen. Maarten Visser, sector manager zorg schrijft in zijn blog hoe dit in de praktijk werkt.

Bij het ontwikkelen van de visie op zorgvastgoedconcepten, is goed gekeken naar de succesvolle elementen van de projecten voor zorghuisvesting waarbij bbn adviseert. De belangrijkste elementen zijn vertaald naar thema’s. Dit blog van René Middelkoop laat de succesvolle elementen zien met praktijkvoorbeelden van de zorglocaties Klaasje Zevenster in Amsterdam, Bartholomeus Gasthuis in Utrecht en Hogeweyk in Weesp.

Lees hier meer over de nieuwe visie van bbn adviseurs op zorgvastgoed.

Deel deze pagina