Thuis, maar dan beter!

In 2040 moet het aantal verpleegplekken in Nederland verdubbelen! Dat meer mensen langer leven is positief. Maar met ouderdom komen ook de ongemakken. Medische én sociale. Dit vraagt om een nieuwe kijk op ouderenhuisvesting. Reden om aan de slag te gaan met de vraag: hoe kunnen we omgevingen maken die het leven van ouderen verbeteren?

Visie op ouderenhuisvesting

Het boek ‘Thuis, maar dan beter!’ geeft antwoord op deze vraag. Het boek laat zien hoe je als organisatie in vier duidelijke stappen een eigen visie op huisvesting voor ouderen kunt ontwikkelen. En hoe je deze visie kan vertalen naar de bebouwde omgeving.

Ontroerende verhalen

Het boek is ontstaan vanuit ontroerende en inspirerende verhalen van onze collega’s waarbij de zorg voor ouderen ineens heel dichtbij kwam en die zich simpelweg afvroegen hoe het anders en beter kan. Beter dan thuis. En beter voor iedereen.

Digitale boek downloaden

Download de digitale versie van het boek: Thuis, maar dan beter!

Regiobijeenkomst

Verder praten over dit onderwerp? Vul het formulier hieronder in, inclusief de voorkeur voor een regiobijeenkomst of voor een persoonlijk gesprek met Maarten Visser, sector manager zorg. Tijdens de bijeenkomst ontvang je een papieren exemplaar van het boek.

Deel deze pagina