Selecteer een pagina
Home › Projecten › Start bouw Yotel Amsterdam

Start bouw Yotel Amsterdam

Met een virtuele tour op de bouwplaats, om het toekomstige hotel al te kunnen waarnemen, is op 12 september jl. de bouw van Yotel Hotel Amsterdam aan de Asterweg in Amsterdam officieel van start gegaan.

Heddes Bouw & Ontwikkeling bouwt in opdracht van Hotel Asterweg BV het door Being Development ontwikkelde hotel op deze locatie centraal in de circulaire wijk Buiksloterham in Amsterdam Noord.

Het 202 kamers tellende hotel wordt opgebouwd uit modules die gebouwd worden door Ursem Modulaire Bouwsystemen. Hier worden de hotelkamers kant-en-klaar gebouwd voorzien van alle installaties en afwerkingen, waardoor het op de bouw een kwestie is van plug-and-play. Vanwege dit snelle, modulaire bouwproces zal het hotel in de zomer van 2019 al haar deuren openen. Het hotel wordt uitgevoerd volgens het BREEAM Excellent label, waarvan het ontwerpcertificaat al succesvol is behaald.

Heddes Bouw & Ontwikkeling levert complete, integrale modulaire gebouwen in samenwerking met Ursem Modulaire Bouwsystemen en installatiepartner Schouten techniek. Dit levert een sneller, schoner en duurzamer bouwproces op en draagt bij aan een circulaire toekomst.

bbn heeft het bouwkostenmanagement verzorgd en de bewijslast voor BREEAM MAN11 en BREEAM MAN 12. Meer informatie op onze projectpagina.