Select Page
  1. Home
  2.  » 
  3. Nieuws
  4.  » Oplevering woonzorglocatie State Hillegersberg

Oplevering woonzorglocatie State Hillegersberg

Eind april 2021 was de oplevering van de tweede fase van State Hillegersberg in Rotterdam. Inwoners van Rotterdam en omgeving kunnen op deze woonzorglocatie tijdelijke en permanente zorg ontvangen van verschillende zorgorganisaties.

Studio met eigen badkamer
De locatie bestaat uit drie gebouwdelen die in verschillende fasen worden vernieuwd. In deze tweede fase zijn verspreid over vier verdiepingen 49 studio’s met een eigen badkamer gerealiseerd. Op elke verdieping zijn twee gezamenlijke woonkamers. De begane grond huisvest een nieuwe behandelpoli met fitnessruimte en een huisartsenpost. De gevel van het gebouw is opgebouwd uit houtskeletbouw wat de locatie een bijzondere uitstraling geeft.

TDD en kwaliteitscontrole
bbn adviseurs heeft met een Technical Due Diligence (TDD) voor de eigenaar van de woonzorglocatie het voorlopig ontwerp beoordeeld. Ook heeft bbn een meerjarenonderhoudsprognose opgesteld om inzicht te krijgen in de toekomstige onderhoudskosten. bbn was als kwaliteitscontroleur betrokken bij het verdere ontwerpproces, tijdens de aanbesteding, in de bezuinigingsronden en tijdens de uitvoeringsfase.

 

Deel deze pagina