Select Page
  1. Home
  2.  » 
  3. Diensten
  4.  » 
  5. Bouwmanagement
  6.  » Oplevering woon-zorg locatie Wildhoef, Bloemendaal

Oplevering woon-zorg locatie Wildhoef, Bloemendaal

De nieuwe woon-zorg locaties Wildstaete en Wildhoef in Bloemendaal zijn eind oktober 2020 opgeleverd aan eigenaar Pro Senectute.

natuurrijke omgeving
Wildstaete biedt 49 service-appartementen met een levensloopbestendige inrichting en een welzijnsarrangement voor ouderen die net iets meer beschermd willen wonen. In de aangrenzende vleugel is Wildhoef gevestigd, een zorglocatie voor mensen met zorgindicatie 5 of hoger. De locaties liggen in een natuurrijke omgeving. Wildhoef beschikt onder meer over een fitnessruimte, een bibliotheek, een restaurant, vergaderruimte en een kapsalon. Het gebouw is duurzaam en volledig gasloos, verwarming gebeurt door middel van een WKO installatie en warmtepompen.

identiek
bbn adviseurs heeft in opdracht van zorgstichting Pro Senectute het proces vanaf de Programma van Eisen fase tot en met de uitvoering begeleid, inclusief de tijdelijke huisvesting voor bewoners tijdens de bouw. Zorgcomplex Wildhoef is tegelijk met de onlangs geopende woon-zorg locatie Tusselerhof ontworpen, een bijna identiek project van Pro Senectute in Lochem.

Lees meer>

Deel deze pagina