Select Page
  1. Home
  2.  » 
  3. Branches
  4.  » 
  5. Bedrijfsleven
  6.  » Nieuw hoofdkantoor DSM in Maastricht

Nieuw hoofdkantoor DSM in Maastricht

DSM gaat het wereldwijde hoofdkantoor verplaatsen van Heerlen naar Maastricht. In het stadsdeel Wyck ontwikkelt DSM in nauwe samenwerking met vastgoedontwikkelaars EDGE Technologies en 3W real estate een Paris Proof, innovatief en inspirerend hoofdkantoor.

Eigentijds
De nieuwe locatie is midden in een levendige, stedelijke omgeving vlakbij het treinstation, hotels en andere voorzieningen. Op het perceel staan het Rijksmonument de Ambachtsschool en de voormalige bioscoop Euroscoop. De Ambachtsschool blijft behouden, inclusief de monumentale kenmerken. De bioscoop maakt plaats voor het nieuwe kantoor en atrium. Door het inbrengen van meer daglicht en hybride werkmogelijkheden ontstaat er een eigentijds hoofdkantoor met 6.500 vierkante meter high-end gezonde werkruimte waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen samenwerken.

Energieneutraal
Dankzij het slimme ontwerp en de constructie wordt het nieuwe kantoorpand energieneutraal. Er wordt gestreefd naar het behalen van het hoogste certificeringsniveau voor zowel BREEAM (Outstanding) als WELL (platinum) voor gezonde gebouwen.

Oosterhoff
Een aantal werkmaatschappijen van Oosterhoff draagt in opdracht van EDGE Technologies/3W real estate bij aan dit nieuwe hoofdkantoor: bbn adviseurs verzorgt het bouwkostenmanagement, ABT adviseert over de constructies en Huygen levert installatietechnische advisering.

Lees hier de volledige persberichten van DSM en van EDGE Technologies.

 

Beeld: EDGE/3W

 

 

 

 

Deel deze pagina