Vastgoedmanagement

Vincent van Helvoort

Mijn energie in het dagelijks werk haal ik uit de diversiteit van het Nederlandse vastgoed. Ons land staat vol met bijzondere gebouwen, maar ook met heel ‘normaal’ vastgoed. Alles heeft aandacht nodig.

Ik ben goed in het bij elkaar brengen van allerlei input tot één verhaal voor de opdrachtgever. Van techniek, financiën, beleid- en strategie tot de procesmatige stappen die horen bij het beheren van een vastgoedportefeuille. Mijn inhoudelijke ervaring heeft vooral betrekking op het beheer van monumenten, het verduurzamen van vastgoed en het krijgen en houden van grip op de vastgoedportefeuille.

Een duurzame wereld is één van de belangrijkste doelstellingen van onze samenleving. Hoe zetten we vastgoed optimaal in voor onze wensen als samenleving? Daar moeten we de komende jaren goed over nadenken.

Motor, muziek en musea

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn motor, maak ik muziek en bezoek ik musea. Ook klussen en tuinieren rondom huis bieden mij ontspanning.

‘Hoe zetten we vastgoed optimaal in voor onze wensen als samenleving? Daar moeten we de komende jaren goed over nadenken.’

Waardevolle projecten