Proces- en projectmanagement

Michel van Keulen

Ik help mijn opdrachtgevers bij het realiseren van ambities op het gebied van technische installaties: niet alleen in het voortraject maar ook tijdens het gebruik.

Mijn streven is dat mijn opdrachtgevers volledig kunnen vertrouwen op een goed functionerende technische installatie. Met een achtergrond in het ontwerp en realisatie van installaties, herken ik de kritische punten in het ontwerp- en de realisatiefase in een vroeg stadium. Dit maakt het mogelijk om op tijd in te grijpen, zodat de installatie uiteindelijk volledig voldoet aan de wensen en verwachtingen van de opdrachtgever.

Kwaliteitsmanagement

In mijn ogen zijn problemen met klimaatinstallaties te voorkomen door een goed doordacht eisenpakket en het daaruit voortvloeiende ontwerp. Ik zie het dan ook als een uitdaging om de verwachte kwaliteit van de opdrachtgever op een goede manier over te brengen aan de adviseurs en installateurs die bij onze projecten betrokken zijn. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat een open en eerlijke offerte meer kans van slagen heeft dan een offerte waarbij bewust “slim” is aangeboden.

‘Problemen met klimaatinstallaties zijn te voorkomen door een goed doordacht eisenpakket en ontwerp.’

Waardevolle projecten