Planontwikkeling & advies

Ivana Radakovic

Ik vind het inspirerend om voor mijn opdrachtgevers met beperkte middelen een gebouw te realiseren waar de gebruikers zich fijn en thuis voelen.

Duurzaamheid heeft hierbij mijn specifieke aandacht, omdat ik van mening ben dat er een grote uitdaging en verantwoordelijkheid ligt bij de huidige generaties over hoe onze planeet er in de toekomst uit zal zien. De manier waarop wij onze gebouwen en huisvesting ontwerpen en bouwen speelt hier ook een belangrijke rol in. Binnen bbn ben ik als projectmanager betrokken bij de realisatie en renovatie van diverse bouwprojecten.

Renovatie faculteit Bouwkunde

Het eerste project waar ik namens bbn aan heb gewerkt is meteen het project waarop ik het meest trots ben. Het betrof namelijk de renovatie van de faculteit Bouwkunde in Delft, waar ik net was afgestudeerd. Tijdens de renovatie moest de faculteit in bedrijf blijven. Om deze reden hebben we de renovatie gefaseerd uitgevoerd, waarbij afstemming met de gebruikers en de uitvoerende partijen cruciaal was. Het budget was beperkt, maar door slim aan te besteden hebben we een mooie balans gevonden tussen kwaliteit en budget.

‘Er ligt een grote uitdaging en verantwoordelijkheid bij de huidige generaties over de toekomst van onze planeet.’

Waardevolle projecten