Henri van den Berg nieuwe afdelingsmanager vastgoedmanagement

Per 1 januari 2021 heeft Henri van den Berg de functie van Jos Brouwer overgenomen als afdelingsmanager vastgoedmanagement bij bbn adviseurs. De functiewisseling komt voort uit het roulatiemodel voor de bureauleiding dat bbn hanteert. Jos Brouwer blijft als adviseur verbonden aan bbn en gaat zich onder meer richten op toepassing van de Wet Kwaliteitsborging en Technical Due Diligences.

Verduurzamen
Henri van den Berg beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van onderhoud en beheer van vastgoed. Ook heeft hij specialistische kennis over het aanvragen van subsidies voor restauratie en het verduurzamen van monumenten. Van den Berg verwacht dat de activiteiten voor verduurzamen minimaal een kwart van alle werkzaamheden van de afdeling gaan uitmaken. “Er staan miljoenen gebouwen in Nederland. Het verduurzamen daarvan is nog maar net begonnen. Er is veel werk te doen om al die gebouwen voor 2050 energieneutraal te maken. Vanuit bbn adviseren we al steeds meer hierover, op dit moment onder meer voor de gemeentes De Ronde Venen, Nieuwegein en Baarn.”

Brede gesprekspartner
“Mijn doel is om de afdeling vastgoedmanagement van bbn te positioneren als brede gesprekspartner voor opdrachtgevers. Van operationele vraagstukken als duurzame meerjarenonderhoudsplannen (DMJOP) tot aan tactische vraagstukken zoals een vastgoedbeheerplan of het verzorgen van contractmanagement. Met alle kennis en ervaring die de 120 collega’s bij bbn in huis hebben, onderscheiden we ons van concurrenten. En als we bepaalde specialistische kennis zelf niet hebben, dan weten we precies waar we die vandaan kunnen halen. We vinden altijd een manier om de vraag van een opdrachtgever zo goed mogelijk te beantwoorden.”

Brandscans en TDD’s
De afdeling vastgoedmanagement richt naast onderhoud & beheer en verduurzamen ook op specifieke diensten zoals het uitvoeren van brandscans en het uitvoeren van Technical Due Diligences (TDD’s) voor opdrachtgevers.

Neem voor meer informatie contact op met Henri van den Berg via h.van.den.berg@bbn.nl of 06 – 12 23 52 00.

Dit vinden wij ook belangrijk nieuws

Niet alleen bbn maar ook andere partijen werken aan een betere wereld. Want samen bereiken we meer. Wij lezen het nieuws en lichten de belangrijkste berichten uit.