Selecteer een pagina
Home › Projecten › Eerste paal The Base D Schiphol

Eerste paal The Base D Schiphol

Maandag 23 oktober a.s. wordt de eerste paal van kantoorontwikkeling The Base D op Schiphol geslagen.

The Base D is een ontwikkeling van Schiphol Real Estate. De bouw wordt uitgevoerd door De Vries en Verburg Bouw. Het betreft de nieuwbouw voor het bestaande kantoorpand The Base.

Kantoorgebouw The Base, op loopafstand van de Schiphol airport terminal, werd na een flinke transformatie in 2015 opgeleverd in haar huidige vorm. Door het grote succes en aanhoudende vraag naar kantoorruimte start Schiphol Real Estate nu met de bouw van The Base D. Het multi-tenant kantoor telt 4 verdiepingen en omvat 6050 m² vvo kantoorruimte. De begane grond bestaat uit 1445 m² vvo, met lobby, coffee corner en flexibel huurbare ruimtes. In de ondergrondse parkeergarage zijn 111 plaatsen. Het gebouw beschikt over een Breeam Excellent duurzaamheidscertificaat en is ontworpen door ZZDP architecten.

The Base D wordt direct verbonden met The Base met al haar faciliteiten, zoals overdekt atrium, restaurant & cafe, Health Club The Base met fysiotherapie, 24/7 kinderopvang, Starbucks, pakketbezorgkluizen en een gameroom. Op de begane grond is gratis wifi beschikbaar. Alle faciliteiten zijn beschikbaar voor huurders van The Base D. De oplevering is gepland in 2019.