Selecteer een pagina
Home › Projecten › De uitdagingen rondom onderhoud

De uitdagingen rondom onderhoud

Het is voor veel zorgorganisaties een uitdaging om het onderhoud correct uit te laten voeren. De financiële middelen moeten efficiënt gebruikt worden. Daarvoor is expertise en kennis van regelgeving nodig om de juiste prioriteiten te stellen. Een gedegen inzicht in de technische staat van de vastgoedportefeuille is daarbij het startpunt.

bbn adviseurs begeleidt en adviseert veel zorgorganisaties bij hun onderhoudswerkzaamheden. Dit varieert van ondersteuning bij offerteaanvragen tot het compleet begeleiden van onderhoudstrajecten en het opstellen van meerjarenonderhoudsprognoses. Door up to date kennis van de wet- en regelgeving en de markt en een schat aan ervaring met alle soorten onderhoud weten onze adviseurs de onderhoudsbudgetten van hun klanten effectief en efficiënt in te zetten. Maatwerk is hierbij het motto, kosten en kwaliteit worden tegen elkaar afgewogen.

Waarom bbn adviseurs:

  • Alle expertise in huis voor alle soorten onderhoud, zowel bouwkundig als installatietechnisch.
  • Altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving op gebied van brandveiligheid, klimaatbeheersing en duurzaamheid. 
  • Een jarenlange ervaring met het onderhoud van zorgvastgoed en het organiseren daarvan, zodat de eventuele overlast voor bewoners en medewerkers tot een minimum beperkt wordt.
  • Geen standaard oplossingen, maar maatwerk, rekening houdend met kosten en kwaliteit.
  • Zorgvuldige afstemming met uw organisatie, u houdt de regie en wij ontzorgen.

Meer weten?

Wij komen graag bij u langs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Koen Dekker, tel.: 088 – 226 24 52